Op zoek naar een elegante hottub voor in uw tuin? Bij L’EAU LUX kunt u een houtgestookte hottub kopen van de hoogste kwaliteit. We creëren elke hottub perfect op maat van uw wensen en stijlvoorkeuren en komen de hottub feilloos plaatsen bij u thuis. Zo kunt u zalig genieten, elke maand, elke week, elke dag opnieuw.

Koop uw hottub op onze webshop

Hottubs

Heerlijk de batterijen opladen in uw hottub

Een dagje naar de wellness gaan doet altijd deugd. Maar hoe fijn is het om naar de wellness te gaan wannéér u maar wilt, ook al is dat ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat? Door een hottub te kopen, creëert u een ware wellness at home. Zo kunt u zalig ontspannen na een lange werkdag, qualitytime spenderen met uw kinderen of een verwenweekendje organiseren met de vrienden. Een hottub heeft bovendien een mooie, natuurlijke look die in elke tuin past. Interesse in zo’n hottub? Bij L’EAU LUX kunt u op maat gemaakte, houtgestookte hottubs kopen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment aan spa’s, zwemspa’s en barrelsauna’s. Genieten was nog nooit zo eenvoudig!

Welke hottubs kunt u bij ons kopen?

Hottubs

5/6 pers. hottub externe inox 316 kachel

De Hottub heeft als capaciteit 1400 L water en is ontworpen voor 5-6 personen. Hottub van glasvezel/polyester is hygiënisch en zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De hottub is gemaakt uit dennenhout.

Gebruiksklare set bevat: kuip van glasvezel, onderstel, houten kast, afvoer, kachel inox (316), thermocover, hitteschild en trap.

Bekijk ons aanbod

Hottub Delux

DeLux 200 is een gedetailleerde, hoogwaardige hottub met rijke accessoires, die het hele jaar door gemakkelijk te gebruiken is en waarvan het onderhoud voor iedereen betaalbaar is.

Bekijk ons aanbod

Hottubs
Hottubs

hottub – 2 pers

De capaciteit van  de Hottub is 800 liter water en is ontworpen voor maximaal 2 personen. Hottub van glasvezel is hygiënisch en zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De hottub is gemaakt uit dennenhout of Thermowood.

Bekijk ons aanbod

Hottub-9

Welk type hottub kunt u best kopen?

Als u van plan bent een hottub te kopen, informeert u zich best even welke types er allemaal bestaan en wat er best bij uw doelstellingen past. Op basis van uw voorkeuren creëren we uw hottub vervolgens 100% op maat. Moeilijk om de knopen door te hakken? Contacteer ons gerust voor deskundig advies of kom even langs in onze showroom in Lokeren.

Is de hottub bedoeld voor uw gezin? Dan voltstaat een hottub voor 2 tot 4 personen. Wilt u graag geregeld samen met vrienden en familie in de hottub vertoeven? Dan kunt u beter een hottub kopen voor 6 of meer personen. Kies dus gerust het formaat dat u wenst, alles is mogelijk.

Komt u een houtgestookte hottub kopen bij L’EAU LUX, dan kunt u kiezen tussen een externe of geïntegreerde kachel. Een externe kachel bevindt zich buiten uw hottub en bespaart daarom ruimte in de hottub zelf. Op die manier zijn er ook meer zitplaatsen beschikbaar in de hottub. Een externe kachel warmt tegelijkertijd sneller op. De hottub neemt echter wel meer plaats in beslag in uw tuin. Een hottub met geïntegreerde kachel, anderzijds, neemt ruimte in beslag in de hottub zelf, maar bespaart ruimte in uw tuin.

Naast de grootte en het type kachel, heeft u ook de vrije keuze over de vorm van uw houtgestookte hottub. Wilt u liefst een ronde, vierkante of zeshoekige hottub kopen? Laat uw creativiteit de vrije loop! Wij maken alles mogelijk.

We kunnen onze hottubs vrij in uw tuin plaatsen zodat u volledig één kunt zijn met de natuur. Het houten frame gaat prachtig op in elke groene omgeving en vormt een absolute eyecatcher. Daarnaast kunnen we uw hottub ook inbouwen in uw terras voor een strak en klassevol resultaat.

Hottubs
Hottubs
Hottubs

Hottub kopen? Dít zijn de voordelen

Wanneer u beslist een hottub te kopen, dan mag u zich aan tal van voordelen verwachten. Regelmatig gebruik van een hottub is namelijk voordelig op zowel mentaal als lichamelijk vlak.

Een warmwaterbad nemen, doet wonderen. Zelfs enkele minuten zijn al voldoende om uw volledige lichaam tot rust te brengen. In een hottub baden zorgt ervoor dat u helemaal “zen” wordt en beter gewapend bent tegen de dagelijkse stress. Nog een extra pluspunt? Doordat een houtgestookte hottub uw lichaamstemperatuur verhoogt, valt u nadien ook veel sneller in slaap. Voeg trouwens gerust aroma’s toe aan het water of plaats sfeerverlichting in uw hottub om de ervaring nog ontspannender te maken.

Heeft u vaak last van spierpijn of worstelt u met een blessure? Heeft u artritis of reuma? Dan heeft u er absoluut baat bij een hottub te kopen. Het warme water reduceert namelijk de druk op uw spieren en gewrichten en stimuleert uw bloedsomloop. Bijgevolg ontvangen uw spieren meer zuurstof en herstellen ze een stuk sneller. Het warme water van een hottub kan zelfs (chronische) hoofdpijn verminderen en uw kracht en flexibiliteit verbeteren.

Een jeugdige, glanzende en gezonde huid blijven behouden doorheen de jaren. Dat wil iedereen, toch? Door een hottub te kopen, vergroten uw kansen alvast. Het warme water stimuleert namelijk uw bloedsomloop, waardoor uw huid meer zuurstof en belangrijke voedingsstoffen ontvangt. Het hete water versnelt daarnaast uw metabolisme en activeert uw lymfesysteem, zodat uw lichaam zich makkelijker reinigt en toxische afvalstoffen overboord gooit. Kortom: een hottub kopen, is de perfecte detox-kuur!

Wie beslist een houtgestookte hottub te kopen, kan daar élk seizoen van genieten. Dankzij het warme water kunt u ook in de winter in uw hottub relaxen of aperitieven. Wanneer u tijdens de koudere dagen gebruikmaakt van uw hottub, is uw lichaamstemperatuur aanzienlijk hoger dan de buitentemperatuur. Dit is zelfs extra voordelig voor uw gezondheid.

Rectangle 731
Hottub-5
Hottub-2

Een hottub onderhouden, hoe doet u dat?

Uiteraard wilt u dat het water van uw hottub helder blijft. Daarom is het belangrijk om uw hottub regelmatig te onderhouden als u een hottub gaat kopen. Maar hoe begint u daar nu juist aan? Een hottub onderhoud is zelfs makkelijker dan een spa-onderhoud.

 • Dek uw hottub af met een beschermhoes wanneer u ze niet gebruikt.
 • Neem een douche in uw zwemkleding (zónder zeep) vooraleer u de hottub Zo neemt u geen vuil of bacteriën mee in de hottub.
 • Ververs het water en reinig de leidingen afhankelijk van het gebruik. Maak tegelijkertijd de kuip van uw hottub schoon met een zachte doek of spons.
 • Check de pH-waarde regelmatig met teststrips en voeg op basis hiervan de juiste chemicaliën toe.
 • Behandel het houten frame van uw hottub 2 keer per jaar met olie. Op die manier wordt het hout beschermd en blijft het langer mooi.
 • Houd de houtgestookte kachel van uw hottub altijd in nette staat. Leeg de aslade regelmatig en maak de kachel goed schoon aan de binnenkant.
Hottubs

Alle hottub-accessoires die u nodig heeft

Bij L’EAU LUX trachten we uw verwenmomenten zo speciaal, ontspannend en zorgeloos mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons niet alleen een hottub kopen, maar ook alle bijhorende hottub-accessoires. Denk maar aan onderhoudsproducten, beschermhoezen, thermometers, roerpeddels, beschermolie voor het hout, verlichting en aroma’s voor respectievelijk licht- en aromatherapie. Enjoy your hottub to the fullest!

Ontdek onze hottub-accessoires

Hottubs

Liever eerst uw hottub uittesten?

Bij L’EAU LUX willen we dat u volledig zeker bent van uw stuk en echt achter uw aankoop staat. Daarom kunt u onze hottubs ook eerst uittesten tegen een huurprijs. Bent u na een tijdje volledig overtuigd van de hottub? Dan kunt u de hottub kopen en vervalt de eerder betaalde huurprijs. U kunt natuurlijk ook meteen een hottub huren in plaats van te kopen.

Kom uw hottub kopen bij L’EAU LUX

 • Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in loodgieterij- en elektriciteitswerken. We garanderen daardoor steeds een vlekkeloze integratie, aansluiting en plaatsing van uw hottub.
 • Wilt u niet alleen een houtgestookte hottub kopen, maar ook andere wellnesstoestellen? Dankzij de spa’s, zwemspa’s en barrelsauna’s van L’EAU LUX transformeert u uw tuin tot een waar kuuroord. Kom onze collectie gerust bewonderen in onze toonzaal in Lokeren.
 • Bij ons vindt u niet zomaar standaardproducten. We maken al onze hottubs, spa’s, zwemspa’s en barrelsauna’s perfect op maat van uw wensen.
 • Ervaart u na de plaatsing toch nog problemen met uw hottub? Schakel ons team dan gerust in om uw hottub te herstellen. Wij verhelpen het probleem zo snel mogelijk zodat u ongestoord verder kunt genieten.
 • Bij L’EAU LUX hebben we een reuzegrote honger naar kennis. We blijven ons voortdurend bijscholen zodat u altijd de nieuwste hottub op de markt kunt kopen.