Wilt u graag even aan de dagelijkse drukte ontsnappen? Heeft u nood aan een spiermassage of last van chronische pijn? Bij L’EAU LUX kunt u een spa kopen die u volledig tot rust brengt en zowel stress als spierpijn reduceert. We bieden buitenspa’s aan van de hoogste kwaliteit en stemmen deze steeds volledig af op uw wensen, eisen en doelstellingen.

Bestel uw spa meteen online

Spa’s

Een spa in uw eigen tuin? Het kan!

Een spa in de tuin hoeft niet langer bij een droom te blijven. Door een buitenspa te kopen, geniet u van uw privéwellness wanneer u maar wilt. Qualitytime met uw kinderen, datenight met uw partner of me-time met een cocktail in de hand? Een bubbelbad is perfect voor élke gelegenheid. Bij L’EAU LUX kunt u uw privé-spa meteen online kopen en professioneel laten plaatsen in uw tuin. Maar ook voor zwemspa’s, hottubs en barrelsauna’s kunt u bij ons terecht. Laat het relaxen maar beginnen!

Ontdek alle spa’s die u bij ons kunt kopen

Spa’s

Tala

De Tala is een spa met vijf zitplaatsen en een ligplaats. Hij is uitgerust met 56 waterjets, een nek/schouder zone en een voet/beenzone voor een therapeutische massage.

Bekijk ons aanbod

Nerthus

De Nerthus is een spa met drie zitplaatsen en twee ligplaatsen. Hij is uitgerust met 61 waterjets, een nek/schouder zone en een voet/beenzone voor een therapeutische massage.

Bekijk ons aanbod

Spa’s
Spa’s

Borvo

De Borvo is een spa met een zitplaats en twee ligplaatsen. Hij is uitgerust met 50 waterjets, een nek/schouder zone en een voet/beenzone voor een therapeutische massage.

Bekijk ons aanbod

Spa kopen voor 2, 3, 4, 5, 6 of meer personen?

Wanneer u van plan bent een bubbelbad of spa te kopen, is het belangrijk te bepalen hoeveel zit- en ligplaatsen u wenst. Is de privé-spa vooral bedoeld voor u en uw partner, voor u en uw gezin of nodigt u graag ook vrienden uit om van uw bubbelbad te genieten? Daarnaast dient u na te gaan hoeveel plaats er beschikbaar is voor de spa in uw tuin. Bij L’EAU LUX kunt u een bubbelbad of spa kopen voor 2, 3, 4, 5, 6 en zelfs 10 personen met diverse zit- en ligplaatsen. Maar ook op vlak van massage-intensiteit bieden we diverse opties. U kunt namelijk een spa kopen met ontspannende, therapeutische of medische massage. Wat uw bedoeling dus ook mag zijn, wij hebben altijd wel de juiste buitenspa voor u in huis. Bezoek gerust onze showroom in Lokeren om alle mogelijkheden te bekijken of contacteer ons team voor advies op maat.

jacuzzi-4

De voordelen van een privé-spa in de tuin

Waarom is het aan te raden een buitenspa te kopen? Heel simpel. Wie regelmatig profiteert van een spa-sessie én van de gezonde buitenlucht, kan rekenen op heel wat lichamelijke en mentale voordelen.

Snel nog even naar de supermarkt, straks nog even die to-do-lijst afwerken… Tegenwoordig blijft er heel weinig tijd over voor onszelf. Nochtans hebben we me-momentjes broodnodig. Door een spa te kopen, gunt u zichzelf dit verwenmoment. De combinatie van het warme water, de bubbels en de massagejets zorgt ervoor dat u meteen in een oase van rust terechtkomt en nadien ook makkelijker in slaap valt. U kunt zelfs aromatherapie of lichttherapie toepassen in uw bubbelbad door etherische oliën, aroma’s of verlichting in het water te verspreiden.

Wist u dat het bubbelbad oorspronkelijk uitgevonden is om pijn en medische klachten te verlichten? De Italiaan Candido Jacuzzi creëerde namelijk de eerste spa om hulp te bieden aan zijn zoon, die leed aan een ernstige vorm van kinderartritis. Regelmatig gebruik van een spa is dus aan te raden voor mensen met spierpijn, pijnlijke ledematen, reuma of artritis. Het warme water en de waterstralen reduceren de druk op uw spieren en gewrichten en stimuleren de bloedsomloop. Uw spieren krijgen bijgevolg meer zuurstof en kunnen sneller herstellen én ontspannen.

Het warme water van uw buitenspa laat u zweten, versnelt uw metabolisme en stimuleert het lymfesysteem. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam zich makkelijker reinigt en van toxische stoffen ontdoet. Laat die groene smoothies dus maar achterwege, ook een spa kopen kan helpen om enkele kilootjes kwijt te geraken.

Enkel tijdens de zomer genieten van uw buitenspa? Niets van! Wanneer u een buitenspa koopt, plukt u er het hele jaar door de vruchten van. Een bubbelbad heeft namelijk een vaste watertemperatuur van ongeveer 38 graden en laat u bovendien toe de temperatuur zelf te regelen (tot maximaal 40 graden). Zo kunt u ook tijdens de koudere dagen vertoeven in uw privé-spa. Tijdens de herfst- en wintermaanden baden in uw buitenspa is zelfs extra voordelig voor de gezondheid.

Spa’s
Spa’s
Spa’s

Hoe moet u uw spa onderhouden?

Een spa-onderhoud vraagt helemaal niet zoveel werk als u misschien zou denken. En het onderhouden van de spa in uw tuin wordt al helemaal kinderspel met de onderhoudsproducten van L’EAU LUX. Hieronder zetten we alvast enkele tips op een rijtje:

 

 • Plaats uw buitenspa niet onder een boom die veel bladeren verliest.
 • Sluit uw privé-spa af met een beschermhoes wanneer u ze even niet gebruikt.
 • Ververs het water en reinig de leidingen 1 keer om de 6 maanden afhankelijk van het gebruik. Kuis tegelijkertijd de wanden, bodem en hoofdsteunen van uw home-spa met een zachte doek of spons.
 • Reinig de filtercartridge wekelijks en vervang de spafilter om de 6 maanden afhankelijk van het gebruik.
 • Neem een douche en spoel uw zwemkleding uit (zonder zeep) vooraleer u in uw buitenspa
 • Controleer de pH-waarde en het chloorgehalte minstens 2 keer per week met teststrips en voeg op basis hiervan de juiste chemicaliën toe. Of gebruik de automatische assistent voor spa-onderhoud: ICO Spa vereenvoudigt de analyse en het onderhoud van uw spa.
Spa’s

Alle spa-accessoires voor een zalig zen-moment

Wilt u een bubbelbad of spa kopen voor buiten en bent u op zoek naar de juiste spa-accessoires? Bij L’EAU LUX bieden we talloze onderdelen en producten aan om uw home-spa optimaal uit te rusten. Wilt u zichzelf graag verwennen met heerlijke etherische oliën, relaxerende geuren of een ontspannend lichtspel? Dan hebben wij de juiste spageuren en -verlichting voor u. Graag genieten van een heerlijke massage in uw bubbelbad? Dan bent u wellicht fan van onze spajets. Daarnaast omvat ons gamma aan producten o.a. ook spafilters, onderhoudsproducten, hoofdsteunen, opstapjes, beschermhoezen, handdoekbeugels en vloerbescherming.

Bekijk alle accessoires op de webshop

Spa’s

Liever een spa testen of huren?

Bij L’EAU LUX hoeft u helemaal niet meteen een privé-spa te kopen als u nog niet zeker bent. U kunt onze 2-, 3-, 4- of 5-persoons bubbelbaden ook eerst testen tegen een huurprijs. Beslist u na een tijdje om de spa toch te kopen? Dan krijgt u het eerder betaalde bedrag direct terug. Of u kunt natuurlijk ook gewoon een spa huren. Alles is mogelijk!

Waarom een spa kopen bij L’EAU LUX?

 • Ons team heeft ruim 25 jaar ervaring in loodgieters- en elektriciteitswerken. U kunt er dus op rekenen dat we uw luxe spa steeds plaatsen en aansluiten met oog voor detail en de nodige vakkennis.
 • Bij L’EAU LUX gaan we steevast voor een persoonlijke aanpak. Een buitenspa kopen bij ons, betekent een product kopen dat naadloos is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.
 • Wilt u graag een volledige privéwellness bij u thuis installeren? L’EAU LUX is uw onestopshop voor alle wellnessproducten. Van spa’s en zwemspa’s tot hottubs en barrelsauna’s, we bieden u een compleet gamma aan. U kunt onze producten uiteraard komen bewonderen in onze showroom in Lokeren. De meeste types hebben we trouwens steeds op stock.
 • Ons team staat altijd klaar om uw spa van L’EAU LUX te herstellen. We willen namelijk dat u optimaal van uw spa kunt profiteren, zonder zorgen.
 • Nieuwe snufjes of technologieën? Wij zijn ervan op de hoogte! We volgen geregeld opleidingen en trainingen zodat u bij ons steeds de nieuwste en modernste spa op de markt kunt kopen.