Zwemt u graag eens een baantje, maar houdt u ook van een zalige spa-sessie? Een zwemspa of swimspa combineert de voordelen van zwembad en spa op meesterlijke wijze. Bij L’EAU LUX vindt u diverse zwemspa’s van hoogwaardige kwaliteit die zowel uw work-out als uw wellnessmoment naar een hoger niveau tillen.

Bekijk onze zwemspa’s op de webshop

Zwemspa’s

Zwembad of spa? Kies gewoon voor allebei!

Zwemspa’s of swimspa’s worden tegenwoordig steeds populairder. Ze zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar inspanning én ontspanning. Een zwemspa beschikt namelijk over zowel een zwem- als relaxgedeelte, zoals de naam al doet vermoeden. Het is als het ware een zwembad mét spa. In het tegenstroomzwembad kunt u perfect aan uw conditie werken, terwijl u in de spa volledig de batterijtjes oplaadt. In beide delen kunt u de watertemperatuur afzonderlijk regelen. Een swimspa of zwemspa combineert dus werkelijk the best of both worlds. Bij L’EAU LUX kunt u zwemspa’s in verschillende groottes meteen online kopen en professioneel laten plaatsen. We bieden zelfs een zwemspa aan die ontworpen werd door topzwemmer Michael Phelps! Schakel ons daarnaast gerust in als u interesse heeft voor een spa, hottub of barrelsauna.

Bekijk ons aanbod van zwemspa’s

Zwemspa’s

Atna 45

Onze zwemspa Atna garandeert maximaal zwemplezier voor kenners en professionals, de tegenstroomjets creëren perfecte trainingsomstandigheden met variabele stroomsterkte. Deze zwemspa is beschikbaar in 4 afmetingen.

Bekijk ons aanbod

Dallas

De Meest elegante combinatie van zwembad en whirlpool in 1 zone. Het krachtige tegenstroomsysteem van het Dallas model zorgt voor perfecte trainingsomstandigheden. Laat u na het sporten verwennen op de massageplaatsen.

Bekijk ons aanbod

Zwemspa’s
Zwemspa’s

Altai

De Altai overtuigd door zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij zijn 2 massage zitplaatsen en zijn ligplaats, evenals het geïntegreerde tegenstroomsysteem, combineert de Altai het beste van twee werelden.

swimspa

Laat u overtuigen door de voordelen van zwemspa’s

Zwemspa’s zijn een geniale uitvinding, al zeggen we het zelf. Ze gaan hand in hand met heel wat voordelen, zowel op praktisch, lichamelijk als mentaal vlak.

Niet genoeg plaats in uw tuin voor een groot zwembad? Dan is een zwemspa of swimspa perfect voor u. Een zwemspa schommelt qua afmetingen tussen een zwembad en spa en past daarom in vrijwel elke tuin. Ondanks het kleinere formaat, kunt u in een zwemspa perfect intensief zwemmen en trainen. Het zwemgedeelte bestaat namelijk uit een jetstreamzwembad met een krachtige en gelijkmatige tegenstroom zodat u ter plekke kunt blijven zwemmen. De tegenstroom in het zwembad is zelfs volledig programmeerbaar met verschillende snelheden. Daarnaast is een zwemspa een stuk zuiniger dan een traditioneel zwembad. Een zwemspa vraagt namelijk een pak minder water en warmt daardoor tevens sneller op.

Aangezien een zwemspa over een spa-gedeelte beschikt, is uw zwemspa ook dé plek bij uitstek om zalig tot rust te komen. Geniet van het heerlijk warme water, de bubbels en de massagejets met een goed boek of een drankje in de hand. Of nodig enkele vrienden uit en maak er samen een heus verwenmoment van. Graag wat etherische oliën, lekkere geuren of ontspannende verlichting toevoegen in het water? Op onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om zowel aromatherapie als lichttherapie toe te passen in het spa-gedeelte van uw zwemspa.

U kunt niet alleen een swimspa of zwemspa kopen om te trainen, maar ook om spierpijnklachten tegen te gaan, te revalideren en te herstellen van blessures. Daarnaast is regelmatig gebruik van een spa aan te raden voor mensen met reuma, artritis of pijnlijke ledematen. Zelfs een kort bezoek aan het spa-gedeelte kan al wonderen doen! De warme, krachtige waterstralen verminderen namelijk de druk op uw spieren en gewrichten en stimuleren de bloedsomloop. Hierdoor gaan er meer voedingsstoffen en zuurstof naar uw spieren, wat spierherstel en –ontspanning bevordert.

Het hele jaar door gebruikmaken van uw zwemspa? Het kan perfect! Het spagedeelte heeft sowieso steeds een vaste watertemperatuur van ongeveer 38 graden en bovendien kunt u de temperatuur van uw zwemspa volledig zelf regelen. Laat u dus zeker niet tegenhouden door de winterkou om een zwemtraining te voltooien of van uw spa te genieten met een glaasje bubbels. In uw zwemspa stappen tijdens de herfst- of wintermaanden is zelfs extra voordelig voor de gezondheid!

Zwemspa’s
Zwemspa’s
Zwemspa’s
Zwemspa’s

Rust uw zwemspa optimaal uit met onze accessoires

Graag uw spa-moment verrijken met aromatherapie of lichttherapie? Nood aan praktische benodigdheden, zoals spafilters, onderhoudsproducten, hoofdsteunen, opstapjes, beschermhoezen of vloerbescherming? Bij L’EAU LUX hebben we de juiste accessoires voor uw zwemspa. We doen er alles aan om u zo zorgeloos mogelijk te laten genieten van uw wellness-moment.

Bekijk alle accessoires op de webshop

Koop uw zwemspa bij L’EAU LUX in Lokeren

  • Ons team zorgt steeds voor een piekfijne plaatsing, integratie en aansluiting van uw zwemspa. We beschikken namelijk over ruim 25 jaar ervaring in loodgieterij- en elektriciteitswerken.
  • AAls wellness-expert hebben we alles in huis om uw tuin om te toveren tot een waar wellness-resort. Van zwemspa’s en spa’s tot hottubs en barrelsauna’s. De meeste producten hebben we op stock. In onze showroom in Lokeren krijgt u alvast een voorproefje van ons aanbod.
  • Bij L’EAU LUX luisteren we steeds aandachtig naar uw wensen, eisen en doeleinden. Op basis daarvan adviseren we welke swimspa of zwemspa u best kunt kopen. Enkel als u 100% tevreden bent, zijn wij geslaagd in onze missie.
  • Wilt u graag een van onze zwemspa’s, hottubs, barrelsauna’s of spa’s laten herstellen? Schakel ons gerust in voor herstellingen of onderhoud, wij staan altijd voor u klaar. We willen u namelijk een onbekommerd wellness-moment bezorgen, elke dag opnieuw.
  • Knowledge is power. Daar geloven we steevast in. We blijven ons doorlopend bijscholen en kunnen u daarom steeds de nieuwste producten en technieken op de markt aanbieden.